خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام

دلفین سیاه

دلفین سیاه

 

نام علمی : Pseudorca Crassidens

نام انگلیسی:  False Killer Whale  

نام فارسیدلفین سیاه

 

 

پراکنش

دلفین سیاه

 (دلفین دندان‌كلفت، نهنگ شبه‌قاتل)

مشخصات: جثه‌ی نسبتاً بزرگ و استوانه‌ای شكل، سر بدون پوزه‌ی دراز، باله‌ی پشتی باریك، خمیده و بلند و باله‌های سینه‌ای خمیده هستند. این دلفین دندان‌های بزرگی به قطر بیشتر از ۲۵ میلی‌متر دارد. رنگ تمام بدن سیاه یا خاكستری تیره (باید توجه داشت كه رنگ اكثر گونه‌های دلفین مدتی پس از مرگ كاملاً سیاه می‌شود. بنابراین نباید آنها را با این دلفین اشتباه نمود).

اندازه‌ها: طول بدن ۵/۳ تا ۶ متر، باله‌ی سینه‌ای حدود ۴۰ سانتی‌متر، تعداد دندان‌ها در هر نیمه آرواره‌ی بالا و پایین ۷ تا ۱۲ عدد، وزن حدود ۵/۱ تن.

پراكندگی: در ایران، خلیج فارس و دریای عمان.

پراكنش جهانی: كلیه دریاهای معتدل و گرم.

عادات: به‌صورت اجتماعی در دسته‌های بزرگ و كوچك و گاهی به‌صورت انفرادی مشاهده می‌شود. با سرعت ۲۴ كیلومتر در ساعت حركت می‌كند.

غذا: از ماهی‌ها و سرپاروها و حتی دلفین‌های دیگر تغذیه می‌كند.

تولیدمثل: در تمام فصول جفت‌گیری می‌كند. مدت آبستنی حدود ۱۵ ماه است و یك بچه می‌زاید كه طول آن حدود دو متر است.

منیع:ایران دزرتز

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *